چرا سازمان آرامستان شهرداری رشت اهتمامی به ساماندهی مزار جانباختگان کرونا ندارد؟؟

با گذشت بیش از یکماه از ابلاغ ستاد مدیریت کرونا در استان؛

گیل نامه  /  در اوایل اسفند و با شیوع گسترده بیماری کرونا در استان گیلان؛ شاهد از دست دادن تعداد کثیری از هموطنانمان بر اثر بیماری کرونا بودیم و باتوجه به دستورالعمل ها و پروتکلهای بهداشتی باید کار تدفین این عزیزان انجام میشد. در روزهای ابتدایی و با توجه به ناشناخته بودن اپیدمی ، بسیاری از خانواده ها اجازه این را نیافتند تا برای آخرین بار با عزیزانشان خداحافظی نمایند یا بعضی از مناسبات شرعی را به جا بیاورند و از آنجاییکه خانواده های جانباختگان با توجه به خطر بیماری کرونا و ممنوعیت برگزاری تجمعات اجازه برگزاری مراسم یادبود را نیافتند میتوان به عمق آسیب روحی و غربتی را که این خانواده ها پشت سر گذاشتند را دریافت . چه بسیار خانواده هایی که با از دست دادن عزیرانشان به پشت درب آرامستان مراجعه نمودند و با درب بسته مواجه شدند و اجازه ورود نیافتند و با غمی دوچندان و روحی آزرده بدون دیدار مزار عزیزشان آرامستان را ترک نمودند.

در سنت و مذهب عرف است که تا چهلمین روز درگذشت بر روی مزار سنگ قبر را نصب نمایند تا التیامی برای آلام خانواده ها باشد اما در این زمینه نیز آرامستان شهرداری رشت هنوز اقدامی در این زمینه انجام نداده است .

در ۲۴ مین جلسه ستاد مدیریت کرونا با دستور استاندار گیلان به شهرداری رشت ابلاغ شد نسبت به ساماندهی محوطه و نصب سنگ برای قبور جانباختگان بیماری کرونا اقدام نماید که با گذشت بیش از یکماه از آن مصوبه، سازمان آرامستان شهرداری رشت بدون توجه به حاشیه ها و تنشها و آثار نامطلوبی که این تاخیر میتواند به بار بیاورد، همچنان اقدامی در مسیر بهبود و ساماندهی قطعه بهشت جانباختگان کرونایی مشاهده نمیشود.

خبرها حکایت از این دارد که همچنان دربهای آرامستان در عصر روزهای عادی و پنجشنبه و جمعه به روی خانواده ها بعد از حدود ۹۰ روز از دست دادن عزیزانشان بسته است و طبق اخبار واصله و شنیده ها حکایت از این دارد که این موضوع در آخرین جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استانداری بررسی و با دستور استاندار؛ شهردار ملزم به رفع محدودیت برای زیارت قبور جانباختگان گردید. شاید این رفع محدودیت اندکی از آلام خانواده ها بکاهد و با عبور و مرور و تردد این خانواده ها سازمان آرامستان شهرداری رشت فکری برای مسیر دسترسی و محوطه سازی این قطعه داشته باشد و نام قطعه بهشت ، تنها منحصر به فرشتگانی که آنجا در خاک آرمیده اند نباشد و محوطه آنجا و مسیر دسترسی و زیباسازی و ایجاد راهرو و باغچه های تزیینی اقدام نماید و آن قطعه را از وضعیت اسفناک و مظلوم فعلی و تل خاک و بتن های سخت خارج نماید.

✍🏻 مهسا یگانه پارسا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.