معرفی رقم جدید برنج ایرانی در گیلان

گیل نامه /  رقم جدید برنج ایرانی اَنام مرداد ماه امسال در گیلان معرفی خواهد شد.

به گزارش گیل نامه به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشورامروز گفت: رقم جدید برنج ایرانی انام مرداد امسال همزمان با برداشت برنج به شالیکاران و مصرف کنندگان معرفی خواهد شد.
مریم حسینی افزود: زودرس بودن، داشتن ظاهری همانند برنج محلی ‌دم سیاه، بوته کوتاه تر، مقاوم در برابر باد و باران، کود پذیری بیشتر، نیاز آبی کمتر و تولید بیشتر در هر هکتار از ویژگی ها و مزایای رقم جدید برنج انام در مقایسه با دیگر رقم ها است.
وی در ادامه از معرفی  رقم جدید برنج تیسا در مازندران در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: زودرس، دانه بلند، و پخت خوب از ویژگی های این برنج است.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور در پایان اعلام کرد: ۳۰۰مهندس کشاورزی برای اجرای طرح مطلوب ‌سازی برنج، مربیگری و ارائه توصیه های فنی به شالیکاران در گیلان  فعالند.
مریم حسینی افزود: با توجه به طرح تولید برنج با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاه‌ها در کنار سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان برای افزایش کمیت و کیفیت تولید برنج در گیلان و استان‌های شمالی گام برمی‌دارد.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۰نفر از مربیان مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور از امروز به مدت ۶روز، برای کار با دستگاه‌های شالیکوبی و سایر بخش‌های مرتبط آموزش می‌بینند افزود: مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور همواره در راستای امنیت غذایی گام برمی‌دارد.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه کیفیت و کمیت برنج از مزرعه تا سفره به امنیت غذایی نیز کمک می‌کند گفت: اقداماتی که برای خودکفایی در تولید برنج در استان‌های شمالی بر اساس یک برنامه ریزی مشخص و اصول معینی انجام و اجرا می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.