مصرف زیاد نمک در گیلان

گیل نامه / معاون دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد: میزان مصرف نمک در گیلان ۴تا۵ برابر حد استاندارد است.

به گزارش گیل نامه / معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز گفت:میزان مصرف نمک در گیلان روزانه حدود ۱۰تا۱۲ گرم است که این ۴تا۵ برابر بیشتر از حد استاندارد است.
دکتر محمد عباسی افزود:علاقه گیلانی ها به مصرف نمک و چاشنی های شور همانند زیتون، ماهی شور، پنیر محلی پرنمک و ماهی دودی موجب شده است تا این استان جز استان های پرمصرف نمک در کشور باشد.
وی گفت: بیش از ۸۳درصد گیلانی ها بیشتر از حد استاندارد و طبیعی نمک مصرف می کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان میزان طبیعی و استاندارد مصرف نمک برای بیماران قلبی و عروقی، بیماران فشارخون بالا، کودکان و افراد بالای ۵۰سال ۳گرم در و برای افراد عادی ۵گرم در روز اعلام کرد.
دکتر محمد عباسی گفت: ۵۲درصد مرگ و میر در گیلان به علت سکته های مغزی و بیماری های قلبی و عروقی است که عامل اصلی آن فشار خون بالاست.
وی با اشاره به آغاز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از همه شهروندان خواست در سامانه خوداظهاری www.salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

 

 

دانشگاه علوم پزشکی

#گیل نامه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.