قتل حیثیتی معاون پارلمانی وزیر صنعت

گیل نامه / وقتی درخواست اعاده دادرسی مرد جوان که با شلیک گلوله ،معاون پارلمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت را کشته بود پذیرفته شد وی بار دیگر پای میز محاکمه ایستاد و این بار به پرداخت دیه و زندان محکوم شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی گیل نامه / رسیدگی به این پرونده از نیمه شب نوزدهم آبان ۹۲ به دنبال کشته شدن صفدر رحمت آبادی ،معاون پارلمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با شلیک دو گلوله درخودرو پژو پارس مشکی اش در دستور کار پلیس قرار گرفت. قتل حیثیتی

بررسی ها نشان می داد صفدر رحمت آبادی با شلیک دو گلوله به سر و سینه اش در حوالی میدان سبلان،ابتدای خیابان جانبازان شرقی کشته شده است و عامل یا عاملان جنایت در تاریکی شب گریخته اند.

با اعلام این خبر تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات در این زمینه را آغاز کردند و در حالی که فرضیه ترور معاون پارلمانی وزیر صنعت و معدن مطرح شده بود پلیس اعلام کرد این جنایت احتمالا با انگیزه شخصی صورت گرفته و قاتل یا قاتلان آشنا بوده اند.پلیس به تحقیق پرداخت و پوکه های دو گلوله شلیک شده را در پژو کشف شد.

یکی از شاهدان به پلیس گفت:چون ماه محرم بود، مقابل هیات عزاداری ایستاده بودم که متوجه شدم یک پژو پارس مشکی از مسیر منحرف شد و همان موقع دو زن سراسیمه از ماشین پیاده شدند.وقتی خودم را به پژو پارس رساندم متوجه شدم راننده غرق خون است و هیچ‌یک از شیشه‌های ماشین نشکسته است . احتمالا زنان در داخل پژو به راننده شلیک کردند و گریختند.

اظهارات این شاهد سرنخ مهمی به پلیس داد و رد یک زن که ازبستگان پدری صفدر رحمت آبادی بود در این ماجرا به دست آمد و زن جوان به نام مریم در خانه اش در شرق تهران بازداشت شد و به جنایت با همدستی همسرش به نام محمد اعتراف کرد.

این زوج در بازجویی ها ی بعدی علت قتل را اختلاف کهنه با مرحوم رحمت آبادی اعلام کردند و به بازسازی صحنه جرم پرداختند.

محمد در بازجویی ها گفت : من و همسرم طبق نقشه ای که کشیده بودیم با صفدر رحمت آبادی قرار گذاشت و به بهانه گفت و گو با وی برای حل مشکلات زندگی مان به ملاقات او رفت .من هم که چادر به سر کرده بودم همراه همسرم رفتم و مریم مرا به عنوان دوستش معرفی کرد. همسرم تازه سر صحبت را باز کرده بود که اسلحه ای را که همراه داشتم از زیر چادر بیرون کشیدم و دو گلوله شلیک کردم.وقتی کنترل ماشین از دست مقتول خارج شد من و همسرم بلافاصله پیاده شدیم و فرار کردیم.

ماجرای قتل معاون پارلمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت چه بود؟

این زوج در حالی در شعبه ۷۴دادگاه کیفری سابق استان تهران غیرعلنی و پشت درهای بسته محاکمه شدند که اولیای دم برای آنها حکم قصاص خواستند.

متهمان پای میز محاکمه جرمشان را گردن گرفتند و به جنایت کینه جویانه اعتراف کردند.

در پایان آن جلسه هیات قضایی وارد شور شد و محمد را به قصاص و همسرش را به جرم معاونت در قتل به ۱۵سال زندان محکوم کرد. این حکم در شعبه ۲۴دیوان عالی کشور تحت رسیدگی موشکافانه قرار گرفت و تایید نشد. به این ترتیب پرونده برای رسیدگی دوباره به شعبه همعرض فرستاده شد.

در جلسه رسیدگی به این پرونده که این بار در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران پشت درهای بسته و غیرعلنی برگزار شد پسر بزرگ مقتول برای عاملان جنایت حکم قصاص خواست. اما چون فرزند کوچک مقتول مهجور و از معلولیت ذهنی و جسمی رنج می برد پرونده به دفتر دادستان فرستاده شد تا دادستان درباره درخواست فرزند مهجور قربانی تعیین تکلیف کند.

پس از این اظهارنظر هیات قضایی بار دیگر محمد را به قصاص و همسرش را به ۱۵سال زندان محکوم کردند. اما محمد به حکم صادره اعتراض کرده و ادعای مهدورالدم رودن قربانی را مطرح کردند.

با این ادعا و در حالی که ۷سال از این ماجرا گذشته بود،درخواست اعاده دادرسی مرد جوان پذیرفته و وی این بار در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند.محمد ادعای مهدورالدم بودن قربانی را مطرح کرد و گفت: من از قتل پشیمان نیستم. قربانی همسرم را آزار داده بود و مستحق مرگ بود.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و وی را به پرداخت دیه و زندان محکوم کردند.

خبرفارسی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.