صادرات برنج گیلان به کشورهای مختلف

گیل نامه / مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۶۱۵هزار تُن برنج تولید شده‌ بومی به کشور‌ها و استان های دیگر صادر شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی گیل نامه / ابراهیم اکبرزاده ، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان  گفت: از ۶۱۵ هزار تُن برنج مازاد بر مصرف تولیدی گیلان هزار و ۶۰۰ تُن به کشور‌های جمهوری آذربایجان، ترکیه، عراق، اتریش، کانادا و آلمان و بقیه به استان‌های دیگر کشور صادر شده است.

او افزود: امسال ۷۲۰ هزار تُن برنج سفید در گیلان تولید شد که ۱۰۵ هزار تُن آن در استان مصرف می‌شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: این میزان برنج سفید از یک میلیون و ۹۵ هزار تُن شلتوک استحصال شده است.

اکبرزاده تصریح کرد: استان گیلان با دارا بودن ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه دوم در تولید محصول استراتژیک برنج را در کشور دارا بوده و همه ساله با تولیدی بالغ بر ۷۵۰ هزار تن برنج سفید، نیاز بالغ بر ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور را به این ماده غذایی تامین می‌کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.