روزه داران چه بخورند، چه نخورند؟

گیل نامه /  سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز با بیان این مطلب که روزه داران باید با مایعات گرم و چند خرما افطار خود را شروع کنند گفت: بهتر است روزه داران در وعده سحر و افطار از غذا‌های پخته و یا بخار پز استفاده کنند و از خوابیدن بعد از خوردن سحری پرهیز نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی گیل نامه / فردین مهرابیان با اشاره به اهمیت مصرف میوه و سبزی در وعده سحر و افطار افزود: روزه داران میوه و سبزی مورد نیاز خود را ضد عفونی نموده و حتما بعد از افطار میوه مصرف کنند.

وی همچنین اضافه کرد: بهتر است در افطار غذای سبک و زود هضم خورده شود و از خوردن گوشت، مرغ و تخم مرغ کاملا نپخته پرهیز شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.