جشنواره‌ای با طعم انواع غذا‌های محلی در صومعه سرا

گیل نامه /   جشنواره غذا‌های سنتی و محلی با ۱۲۰ نوع غذا به همت کدبانو‌های تولمات صومعه سرا برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی گیل نامه /      به مناسبت دهه مبارک فجر و به همت حوزه بسیج خواهران حضرت زینب (س) تولمات کدبانو‌های دهستان لیفشاگرد تولمات سفره‌ای از انواع غذا‌های سنتی و محلی این منطقه را در قالب جشنواره برپا کردند. 
در این جشنواره ۵۲ شرکت کننده در رقابتی با هم حدود ۱۲۰ نوع غذا پختند و به معرض داوری گذاشتند.
در پایان این مسابقه ضمن قدردانی و اهدای جوایز به بانوان کدبانو شرکت کننده در جشنواره ۳ نفر بعنوان کدبانوی طلایی انتخاب و تجلیل شدند.


هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذا‌های سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل گیلانی و آشنایی مردم با اهمیت تغذیه و اصول صحیح آن و آشنایی جامعه با اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم، طبیعی و ارگانیک است.

صدا و سیمای گیلان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.