تاکید بر حضور افراد کمتر در شالیزارهای رشت برای مقابله با کرونا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت

گیل نامه  /  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: تاکید داریم برای مقابله با کرونا افراد کمتری در شالیزارها حضور یابند و راهکار تحقق این امر تولید مکانیزه برنج است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی گیل نامه  /   مسعود اسدی پرور  گفت: شهرستان رشت بزرگترین شهرستان برنج‌خیز کشور است و ۹۲ هزار خانوار برای تولید برنج در این شهرستان فعالیت دارند.

وی با اشاره به ضرورت مقابله با کرونا و حضور افراد کمتری برای تولید برنج در مزارع استان، گفت: با توجه به تسهیلات پرداخت شده، پیش‌بینی می‌شود نشاء مکانیزه برنج در ۷۰ درصد از مزارع برنج رشت انجام شود.

اسدی‌پرور با بیان اینکه سال گذشته کشت مکانیزه در ۶۲ درصد از شالیزارهای شهرستان انجام شده بود، ادامه داد: در سال ۹۸، ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید ماشین آلات به کشاورزان پرداخت شد و پرداخت این تسهیلات منجر به افزایش تولیدمکانیزه برنج شده است.

وی با اشاره به اینکه به برنجکارانی که امکان کشت مکانیزه برایشان وجود ندارد، افزود: تاکید کرده‌ایم از کارگران بومی استفاده کنند و حدالمقدور از افراد خانواده خود برای نشاء کمک بگیرند، تا از انتشار کرونا ویروس بین شالیکاران رشتی جلوگیری شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت، افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان شخم اول زده شده و در بالغ از ۷۰ درصد از این راضی خزانه‌گیری انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه تولید مکانیزه برنج علاوه براینکه در مقابله با شیوع کرونا موثر است، در کاهش هزینه تولید برنج نیز نقش موثری دارد، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود، برداشت مکانیزه برنج در این شهرستان در بیش از ۹۰ درصد از شالیزارها انجام شود.

ایسنا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.