بیانیه جدید سازمان بهداشت جهانی درباره ویروس کرونا:۷۰ درصد مبتلایان به کرونا در چین بهبود یافته‌اند

 گیل نامه / سازمان بهداشت جهانی دوشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۷۰ درصد مبتلایان به کرونا در چین بهبود یافته‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی گیل نامه / در این بیانیه آمده است: خطر ویروس کرونای جدید در بسیاری از کشورها واقعا جدی است.  سازمان بهداشت جهانی که مقر آن در ژنو سوئیس قرار دارد در این بیانیه همچنین اعلام کرد که چین به دنبال کنترل کامل بر ویروس کرونای جدید است و در این کشور شمار مبتلایان به این بیماری ویروسی (در روزهای اخیر) روند نزولی را تجربه کرده است. دولت چین در ادامه روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۴ مورد جدید به شمار مبتلایان کرونا اضافه شده است و ۲۲ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
این درحالیست که تعداد مبتلایان به کرونا در اروپا و آمریکای شمالی روبه افزایش است. طی روز شنبه نیز کمیسیون بهداشت چین از ۴۵ مورد جدید ابتلا به این ویروس و همچنین جان باختن ۲۷ نفر خبر داده بود که در مقایسه با چند هفته گذشته بسیار پایین آمده است. این درحالی است که شمار مبتلایان به کرونای جدید در خارج از چین روند صعودی داشته است. در ایتالیا به عنوان کانون انتشار ویروس کرونا در اروپا، شمار جانباختگان این کشور در اثر کرونا در منطقه لومباردی در شمال این کشور به ٣٣٣ نفر رسیده است.
مقام‌های بهداشتی اسراییل در گزارشی دوشنبه شب با تأیید ابتلای دو تن دیگر در سرزمین‌های اشغالی، اعلام کردند که شمار مبتلایان به این بیماری به ۴۱ نفر رسیده است.
مقام‌های آلمان دوشنبه شب اعلام کردند دو نفر در این کشور بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.
براساس گزارش مقام‌های بهداشتی آلمان، شمار مبتلایان در این کشور به یکهزار و ۱۶۴ نفر رسیده است.
از سوی دیگر، قبرس نیز برای نخستین بار از ابتلای دو شهروند این کشور به کرونا خبر داد. بدین ترتیب، کرونا در تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا ثبت شده است.
در همین ارتباط، شمار جان‌باختگان ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس نیز به چهار نفر رسیده است.
از سوی دیگر، مقامات بهداشتی هلند نیز اعلام کردند که شمار افراد مبتلا به کرونا از ۲۶۴ نفر به ۳۲۱ نفر رسیده است و ۳ نفر هم جان خود را به خاطر ابتلا به این بیماری تنفسی از دست داده‌اند.
علایم کرونای جدید موسوم به “کووید -۱۹” ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می‌شود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود. کره جنوبی همچنان بیشترین شمار رسمی ابتلا به کرونا را در خارج از چین به خود اختصاص داده‌است. البته مقام‌های بهداشتی و پزشکی این کشور شمار بسیاری زیادی از افراد مشکوک را مورد آزمایش قرار داده‌اند.
آمار جان‌باختگان در کره جنوبی همچنان کم‌تر از ۱درصد است. در مجموع بیش از ۷۳۰۰ مورد ابتلا و ۵۱ قربانی گزارش شده است. از همسایه شمالی این کشور خبر رسیده که دیپلمات‌های شماری از کشورها از قرنطینه‌های خانگی خارج و با هواپیمایی به روسیه منتقل شده‌اند. خبر مربوط به خروج دیپلمات‌ها را نخست مقام‌های برخی کشورهای اروپایی در پیونگ‌یانگ، در شبکه‌های اجتماعی بازتاب دادند. حکومت کره شمالی برای چند هفته گوشه و کنار کشور را در قرنطینه‌ای سخت قرار داده بود، مرزهای خود با چین را بسته و رهبر آن کشور نیز هشدار داده ویروس کرونا مسئله «مرگ و زندگی» است.
پیونگ‌یانگ تا کنون هیچ موردی از ابتلا به کرونا را تائید نکرده‌است؛ در حالی‌که خبررسانی در این کشور شدیدا تحت کنترل حکومت قرار دارد و سیستم بهداشتی نیز پس از سال‌ها بحران‌های سیاسی و بین‌المللی و تحریم احتمالا شدیدا ضربه‌پذیر است. هفته پیش مقام‌ها از قرنطینه گسترده و یک ماهه در کشور کاستند و اکنون برخی گزارش‌ها حاکی‌ست شماری از دیپلمات‌های غربی و ظاهرا اعضای خانواده برخی از آن‌ها سوار بر پرواز هواپیمایی ملی این کشور به ولادی‌وستوک در خاور دور روسیه شده‌اند.
در ایتالیا، جایی که شیوع کرونا تا کنون بیش از ۷۳۰۰ نفر را مبتلا و ۳۶۶ نفر را کشته، مقام‌ها تصمیم گرفته‌اند شمال کشور را در قرنطینه قرار دهند. با این حساب شماری در حدود ۱۶ میلیون تن از شهروندان در آن سوی خط منع رفت و آمد قرار می‌گیرند. مقررات و محدودیت‌ها قرار است نزدیک به یک ماه طول بکشد. با قانونی که به امضای نخست‌وزیر رسیده، لومباردی در شمال ایتالیا، و مرکز مالی کشور، میلان، و مناطق دیگر، در مجموع یک چهارم کل جمعیت، مشمول محدودیت و ممنوعیت‌های ورود و خروج می‌شوند.
در عین حال تمامی مراسم و تجمعات عمومی، سینماها، تئاترها، باشگاه‌ها، مراکز شبانه، مانند بارها، پاب‌ها، مراسم خاکسپاری، عروسی و مانند این‌ها ممنوع و مرخصی تمامی امدادگران، پرستاران و پزشکان نیز لغو شده‌است. در ایالات متحده آن‌طور که دانشگاه جان هاپکینز اعلام کرده تا کنون ۵۵۰ مورد ابتلا به ویروس کرونای جدید تائید شده و شمار جان‌باختگان نیز به ۲۲ نفر رسیده است.
روز یک‌شنبه سناتور تد کروز از حزب جمهوری‌خواه نیز اعلام کرد به‌دلیل این‌که برای مدت کوتاهی نزدیک یک فرد مبتلا به ویروس کرونا در جریان یک گردهمایی سیاسی بوده، و با وجود آن‌که خطر ابتلا به ویروس بسیار پایین برآورد شده، اما خود را در قرنطینه خانگی قرار می‌دهد. در چین اما، آن‌طور که دولت به‌طور رسمی اعلام کرده، خارج از استان هوبی، برای دومین روز هیچ مورد تازه‌ای از ابتلا گزارش نشده‌است. با این حال مقام‌ها همچنان هشدار داده‌اند که هوشیاری در مورد بازگشت ویروس باید حفظ شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.