برگزاری جلسه “کمیته فنی ارتقای سلامت محصول پرتقال “

در سازمان جهاد کشاورزی گیلان؛

گیل نامه /   جلسه “کمیته فنی برنامه ارتقای سلامت  محصول کشاورزی پرتقال” با حضور نمایندگانی از  دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان و دانشگاه  آزاد اسلامی، معاونت غذا و داروی علوم پزشکی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، مشاورین، روسا و  کارشناسان مرتبط، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، گروه محیط زیست و سلامت غذا  و  سایر اعضاء، با دبیری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی”،جاری در سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی گیل نامه /   مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گیلان در مورد جلسه “کمیته فنی برنامه ارتقای سلامت  محصول کشاورزی پرتقال” گفت:  هدف از برگزاری این نشست، تهیه و تنظیم پروپوزال طرح ارتقای محصول پرتقال باغات حوزه فعالیت مرکز جهاد کشاورزی چابکسر  شهرستان رودسر می باشد.منشی زاده در این نشست خلاصه گزارشی از وضعیت موجود منطقه تحت پوشش این طرح که چابکسر شهرستان رودسر انتخاب گردید  اعم از سیمای جغرافیایی شهرستان رودسر، پراکندگی باغات پرتقال در دهستان های بخش  چابکسر، اطلاعات محصول مرکبات در بخش چابکسر، حوزه های منابع آبی و  آبخیز و رودخانه های چابکسر ارائه داد.مدیر هماهنگی ترویج  کشاورزی گفت: حوزه عمل طرح دارای  ۳۴ روستا، تعداد ۳۴ نفر دهیار، ۲۸۹۶ نفر باغدار در ۳۱۰۰۰ هکتار، ۷ سردخانه، ۱ شرکت تعاونی باغداران مرکبات چابکسر(خزر نوش)، تعداد ۲ انبار در تعاونی، ۱۲چشمه، ۶ رودخانه دائمی( خشکرود- آچارود- رودکویه- رودکور- رود سیالات- رود سامان پشته) و  ۶ حلقه چاه می باشد.وی افزود: محققین و  اساتید عضو این کارگروه  عمدتا” به بررسی و پی گیری اثر آلاینده ها در مراحل کاشت، داشت و خصوصاً پس از برداشت، فرآوری، نگهداری و انبارداری تاکید داشته و محصول گواهی شده پرتقال باید براساس دستورالعملهای استاندارد انجام گیرد. منشی زاده درخاتمه به اجرای مصوبه اصلی این نشست که تهیه و تنظیم پروپوزال طرح ارتقای محصول پرتقال با هماهنگی و همفکری محققین و اساتید عضو این کارگروه صورت خواهد گرفت را اعلام کرد.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.