فعالیت ۹واحد پرورش شترمرغ

گیل نامه / سالانه حدود ۲هزار جوجه شترمرغ در گیلان تولید می‌شود.

به گزارش گیل نامه /  رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۹واحد پرورش شترمرغ در استان سالانه حدود ۲هزار جوجه تولید می کند.
علی درجانی افزود: از این تعداد ۸واحد پرواری با ظرفیت ۶۴۰قطعه و ۱واحد مولد با ظرفیت ۹۰قطعه در استان فعالیت می کند.

وی گفت: کارخانه مولد رضوانشهر از سال۷۶ آغاز به کار کرده و سالانه توانایی تولید ۲هزار قطعه جوجه شترمرغ را دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال های گذشته هزار و ۲۵۰ قطعه جوجه شترمرغ به کشورهای ارمنستان، عراق، تاجیکستان و آذربایجان صارد شده است افزود: علاوه بر جوجه، از گوشت، پوست، روغن و پر این پرنده نیز در داخل کشور استفاده می شود.

علی درجانی همچنین گفت: سال گذشته حدود ۵۰تن گوشت شترمرغ تولید کردیم که ۲۰تن از گوشت تولید شده به خارج از استان صادر شد.

گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی، افراد دچار چربی خون بالا چاقی و همچنین برای افرادی که دچار کم خونی هستند، غذای مناسب است.

صداوسیما

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.