خواص بی نظیر انگور برای سلامتی بدن

گیل نامه / انگور یکی از میوه های شیرین و بسیار مقوی در میان میوه های دیگر است که دارای رنگ و اندازه های مختلفی است. این میوه در روی درختی است رونده که به دور خودش می پیچد و بالا می رود. این درخت بیش از آب نیاز به تکیه گاه دارد، تا بتواند به رشد خودش ادامه دهد. از انواع انگورهایی که در کشور عرضه می شود، یکی انگور یاقوتی است به رنگ قرمز مایل به قهوه ای با خوشه های نسبتا بزرگ با دانه های کوچک به اندازه ی نخود که انگور نوبر میدان های تره بار است. همچنین انگور عسگری با دانه های سبز بیضی و نیز انگور سیاه، انگور پشت سبز و بنفش به نام صاحبی و انگور شکر شیراز می توان نام برد. انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است‌.

manar-01991550015238655494-660x330

مواد تشکیل دهنده میوه انگور به صورت زیر است:

آب: ۷۵ گرم

پروتئین: ۱/۳ گرم

مواد قندی: ۲۰ گرم

کلسیم: ۱۲ میلی گرم

فسفر: ۰/۴ میلی گرم

آهن: ۰/۴ میلی گرم

سدیم: ۳ میلی گرم

پتاسیم: ۱۷۵ میلی گرم

ویتامین : ۱۰۰ گرم

ویتامین ب ۱: ۰/۰۵ میلی گرم

ویتامین ب ۲: ۰/۰۳ میلی گرم

ویتامین ب ۳: ۰/۳ میلی گرم

ویتامین ث ۴: میلی گرم

شما همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر در مورد گیاهان دارویی به مقاله های خواص و مضرات سیر برای بدن، خواص و مضرات مریم گلی، خواص و مضرات گیاه موسیر و مضرات و خواص دارچین که توسط سایت رسانه دکتر سلامت تهیه شده است، مراجعه کنید.

خواص انگور

نگاهی به خواص انگور:

نوشیدن روزانه آب انگور به پایین نگه داشتن فشارخون کمک می‌ کند.

برای درمان ورم معده و روده مفید است‌.

هر شخصی باید در روز انگور میل کند زیرا میوه ای ضد عفونی کننده است.

خوب است بدانید انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند.

اخلاط بدن را متعادل می‌کند‌.

بسیار مقوی و مغذی است‌.

خون را تصفیه می‌ کند‌.

سینه و ریه را صاف و تمیز می کند‌.

امروزه در طب درمان های طبیعی (نتروپت)، از رژیم های مختلف انگور استفاده می کنند، همچنین این میوه را برای درمان بیماری های یبوست، عوارض رماتیسم، کم خونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند می دانند.

در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است‌.

برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می‌ شود‌.

برای درمان نقرس بسیار مفید است‌.

صاف کننده و مولد خون می باشد.

قند خون را نیز تنظیم می کند.

دو برابر گوشت در بدن انرژی تولید می‌ کند.

انگور یکی از میوه های ضد سرطان شناخته شده است و این به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است.

افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند، و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند از انگور مقدار زیاد استفاده کنند.

تامین کننده غذای عضلات و روشن کننده مغز و تقویت حافظه است.

افراد مبتلا به ناراحتی های قلب و اعصاب می توانند آب انگور را نیز در طی روز بنوشند.

آب انگور اختلالات خونی را درمان کرده و برای پاکسازی خون فوق‌ العاده است و سموم مضر را از بدن بیرون می‌ برد.

از کم خونی جلوگیری می‌ کند، مخصوصا برای کودکان در فواصل غذا میل شود.

برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.

یبوست که عوارض آن بی اشتهایی، نفخ، سردرد تشنگی مفرط و بد بویی دهان است، با خوردن آب انگور تازه برطرف می شود.

دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.

نوشیدن آب انگور در صبح بدون شکر به درمان میگرن کمک می‌ کند.

مضرات انگور

 

زیاده روی در مصرف آب انگور به‌ طور مداوم ایجاد سنگ کلیه می‌ کند.

افراط در خوردن کشمش و مویز، خون را کثیف می‌ کند.

غوره برای معده مضر است و دیر هضم می‎ باشد.

برخی زنان باردار نسبت به انگور آلرژی دارند، و نباید از انگور یا آب انگور استفاده کنند.

اگر دچار کم‌خونی هستید (آهن خون تان کم است)، از نوشیدن آب انگور تیره و غلیظ خودداری کنید. آب انگور

تیره حاوی مواد شیمیایی است که می‌ تواند سطح آهن بدن را کاهش دهد.

 

دکتر سلامت

#گیل نامه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.